Εργοστάσιο: 22280 51166, 22280 51090
Υποκατάστημα Αρτάκης: 22210 4227
Fax: 22280 51325

info@dirfyswater.gr

30 Ιανουαρίου 2020

Βραβείο «Eξαίρετης Επιχειρηματικής Δράσης» για το Νίκο Σέρρα της εταιρείας Δίρφυς από το Επιμελητήριο Εύβοιας

Ο Νίκος Σέρρας, κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, απέσπασε μία ιδιαίτερης σημασίας διάκριση από το Επιμελητήριο Εύβοιας, καθώς βραβεύτηκε για την  «Εξαίρετη Επιχειρηματική Δράση» του σε μια λαμπερή βραδιά που ανάδειξε αφενός τη δυναμική των τοπικών επιχειρηματιών, αλλά και το ρόλο του επιμελητηριακού θεσμού.

Ειδικότερα, ο Νίκος Σέρρας απέσπασε το Βραβείο «Επιχειρηματικής Δράσης» χάρη στη διοίκηση που εφάρμοσε στην εταιρεία τα τελευταία έτη, μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη ακόμη και για τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας. Η σημαντική μείωση του δείκτη βιωσιμότητας του τραπεζικού χρέους της εταιρείας με την σταδιακή αποκλιμάκωση του τραπεζικού χρέους σε φυσιολογικά επίπεδα, γεγονός που την κατέστησε και πάλι ελκυστική σε δανεισμό, καθώς και η μεγάλη αύξηση του τζίρου της, με επίτευξη μεγάλων εμπορικών συνεργασιών, αποτέλεσαν τους κυριότερους παράγοντες που έκαναν την εταιρεία να ξεχωρίσει και να βραβευτεί στη διοργάνωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

«Παρά τις δυσμενείς οικονομικές και πολιτικές συνθήκες των τελευταίων ετών, η στρατηγική που εφαρμόσαμε στη Δίρφυς ΑΕ μας επέτρεψε να επιτύχουμε κάτι αξιόλογο, που αποτυπώνεται ιδανικά μέσα από τη βράβευσή μας από το Επιμελητήριο Εύβοιας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που αποτελεί κινητήριο δύναμη ώστε η εταιρεία να συνεχίσει τη δυναμική και ανοδική πορεία της», επισημαίνει ο Νίκος Σέρρας.

facebook