Εργοστάσιο: 22280 51166, 22280 51090
Υποκατάστημα Αρτάκης: 22210 4227
Fax: 22280 51325

info@dirfyswater.gr

30 Ιανουαρίου 2020

Η εταιρεία Δίρφυς χορηγός των αγώνων τοξοβολίας του Αθλητικού, Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Διρφύων Μεσσάπιων – Ιπποβότες

Η εταιρεία Δίρφυς αποτέλεσε χορηγό των αγώνων τοξοβολίας, του «Αθλητικού, Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Διρφύων Μεσσάπιων – Ιπποβότες», που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, στο Δ.Α.Κ. Χαλκίδας Μελίνα Μερκούρη.

Ειδικότερα, το νερό δίρφυς προσέφερε στιγμές δροσιάς στους συμμετέχοντες, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε αγώνες τοξοβολίας ποικίλλων κατηγοριών. Οι δράσεις του «Αθλητικού, Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Διρφύων Μεσσάπιων – Ιπποβότες» υποστηρίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τη Δίρφυς, η οποία αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι των τοπικών κοινωνιών, για την προώθηση και την ανάδειξη διαφορετικών και σημαντικών πρωτοβουλιών.


Πλαισιώνοντας χορηγικά τους αγώνες τοξοβολίας του «Αθλητικού, Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Διρφύων Μεσσάπιων – Ιπποβότες», η Δίρφυς, αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, πως είναι ένθερμος υποστηρικτής δράσεων που θέτουν στο επίκεντρο τον αθλητισμό και προάγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

facebook