Εργοστάσιο: 22280 51166, 22280 51090
Υποκατάστημα Αρτάκης: 22210 4227
Fax: 22280 51325

info@dirfyswater.gr

19 Οκτωβρίου 2020

Διαγωνισμός της Δίρφυς με απολαυστικά δώρα μέσω social media

Για μία ακόμη φορά η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, σε συνεργασία με την εταιρεία Τρικαλινός, διοργάνωσε διαγωνισμό στα social media προσφέροντας στους τυχερούς γευστικά προϊόντα για το τραπέζι τους.

Ειδικότερα, μέσα από τους διαγωνισμούς της, η Δίρφυς έχει δημιουργήσει έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό και φροντίζει να του προσφέρει πλούσια δώρα. Ο πιο πρόσφατος διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε αφορούσε εκλεκτά προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός, που δίνουν «ντελικάτη» γεύση σε κάθε πιάτο.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κληρώθηκαν μπαστούνια αυγοτάραχο Trikalinos, σακουλάκια φυσικό θαλασσινό αλάτι Trikalinos και βαζάκια με μαρινάτο γαύρο Trikalinos, τις ιδανικές πρώτες ύλες που θα απογειώσουν κάθε συνταγή! Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Τρικαλινός παράγει και πουλά το αυγοτάραχο από το 1856 και μέχρι και σήμερα κρατά ζωντανές τις παραδόσεις και συνεχίζει να παράγει προϊόντα με μοναδική ποιότητα και υψηλά σε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες.

Η Δίρφυς που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975, ανακαλύπτει συνεχώς νέους τρόπους να βρίσκεται στο πλευρό του σύγχρονου ανθρώπου και της κοινωνίας, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

facebook